Onze winkel

Actuele acties en nieuws? Volg ons online!

Wij zijn met onze kleding uitgegroeit met een eigen kleding lijn, zo zijn wij in de loop der jaren een motorkleding speciaalzaak geworden. 

Wij staan bekend om:

  • Wij staan bekend om onze eerlijkheid en transparantie
  • Wij doen niet aan opdringerige verkoop. ons advies is altijd vrijblijvend
  • U kunt in onze winkel vrijblijvend de kwaliteit van onze producten passen.
  • Ruime parkeer gelegenheid
  • 5 van 5 sterren op Facebook en google
  • Onze winkel is voorzien van airco 
  • Een koffie corner
  • Voldoende paskamers


Motorkleding Outlet Doetinchem Winkel 2022

Wij houden van persoonlijk contact en vinden het belangrijk dat de klant voor de juiste motorkleding kiest. Denk hierbij aan dat de protectoren op  de juiste plek zitten, materiaal en comfort. Daarom is ons persoonlijk advies zo belangrijk, dit kan een webshop u niet bieden! dat is ook de reden dat wij geen webshop hebben. 

Onze merken zijn: MSC, Ghost, Modeka de enige bij ons in de regio, John doe, Booster, Forma, Hjc en Oxford. Wij nemen ruim de tijd voor onze klanten, mocht het gewenste er niet bij hangen kunnen we deze bestellen. 

Tevens kunnen wij kleding aanbieden die voor iedereen betaalbaar is. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel.

Wij gaan altijd een stap verder in veiligheid

Elk product wordt aandachtig getest op veiligheid, kwaliteit, levensduur, waterdichtheid en op pasform. wij letten op alles zodat u alleen nog maar zorgen hoeft te maken over welke uitstraling het beste bij u past. daarbij bieden we deze producten aan voor een outlet prijs. ervaar het zelf !

Onze missie en visie is veiligheid

Motorrijden is volledige vrijheid maar dat ervaar je echt pas als je je ook volledig veilig voelt. Daarom is het onze missie om elke motorrijder te voorzien van de meeste veilige motorkleding en bescherming van goede kwaliteit, maar dan wel betaalbaar.


Motorkleding Outlet Doetinchem

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel

Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren welke kleding het beste bij u past. In onze winkel kunt u in alle rust de kleding passen.

Wilt u liever eerst een vraag sturen voordat u langskomt? Neem dan contact met ons op:

Stuur een email Tel: 0314 - 35 94 93
Copyright Motorkleding Outlet Doetinchem 2019 - 2023 Design & development by: Timeless Design
Vakantie: van 17 dec t/m 7 jan 2020.