Wij gaan voor kwaliteit.

Actuele acties en nieuws? Volg ons online!

Meer informatie

Over onsVragen & Offerte

Neem contact met ons op.

0314 - 35 94 93 Per email:

Wij maken gebruik van de beste materialen zoals cordura, kevlar en runderleer

Onze spijkerbroeken zijn voorzien van kevlar. Kevlar is verwerkt op de cruciale plaatsen of in de gehele broek, deze bieden extra bescherming en werkt vertragend bij een val. Ook vind je bij ons kleding verwerkt met cordura. Cordura is grotendeels verwerkt op de valstukken en maakt het product slijtvaster. Dit geldt tevens ook voor de laarzen / schoenen.

De textiele jassen / broeken, laarzen en handschoenen zijn merendeels voorzien van een membraan. Deze zorgt ervoor dat de kleding waterdicht is en ademend. De leren jassen, handschoenen en laarzen die wij verkopen zijn gemaakt van runderleer. Runderleer is de meest gebruikte leersoort voor deze producten door prijs / kwaliteitverhouding en eigenschappen.


Kwaliteit Motorkleding

In de meeste kleding zitten standaard protectoren.

Zo zijn er ellenboog, schouder, heup en knie protectie en voorbereidende rug protectie. Deze zijn erg belangrijk voor een goede bescherming.

Ook leveren wij D30 protectoren. Deze zijn zachter en buigbaarder en zullen u niet beperken in welke vorm dan ook. Wanneer er echter een vorm van impact plaatsvindt wordt het D30 materiaal een harde stof die de kracht van de schok absorbeert en afvoert. Dit zorgt ervoor dat de schok krachten het lichaam bespaart blijft en de veiligheid gewaarborgd blijft.

Het dragen van een helm is “hoofdzaak”

De helmen die wij verkopen bieden comfort tegen rijwind en insecten, tevens beschermt de buitenschaal van de helm u tegen schokimpact en eventueel voorwerpen. Ventilatie ingangen, luchtpompen, hoogwaardige anti fog vizieren verhogen het draagcomfort.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel

Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren welke kleding het beste bij u past. In onze winkel kunt u in alle rust de kleding passen.

Wilt u liever eerst een vraag sturen voordat u langskomt? Neem dan contact met ons op:

Stuur een email Tel: 0314 - 35 94 93
Copyright Motorkleding Outlet Doetinchem 2019 - 2023 Design & development by: Timeless Design
Vakantie: van 17 dec t/m 7 jan 2020.