Onze winkel

Actuele acties en nieuws? Volg ons online!

Meer informatie

Over onsVragen & Offerte

Neem contact met ons op.

0314 - 35 94 93 Per email:

Motorkleding Outlet Doetinchem is onderdeel van BTH Motoren Doetinchem. Wij zijn met onze kleding uitgegroeit met een eigen kleding lijn, zo zijn wij in de loop der jaren een motorkleding speciaalzaak geworden. 

Wij staan bekend om:

  • Wij staan bekend om onze eerlijkheid en transparantie
  • Wij doen niet aan opdringerige verkoop. ons advies is altijd vrijblijvend
  • U kunt in onze winkel vrijblijvend de kwaliteit van onze producten passen.
  • ruime parkeer gelegenheid
  • 5 van 5 sterren op Facebook en google
  • Onze winkel is voorzien van airco 

Motorkleding Outlet Doetinchem

Doordat wij een middelgroot bedrijf zijn kunnen we voldoende aanbieden zo al helmen, jassen, broeken, laarzen, handschoenen en accessoires. Wij houden van persoonlijk contact en het belangrijk vinden dat de klant de juiste kleding koopt denk hierbij aan dat de protectoren op de juiste plek zit. Daarom hebben wij nog niet gekozen voor een webshop. Tevens verkopen we de merken MSC, modeka, John doe de enige bij ons in de regio. Verder verkopen we  booster, forma, HJC, en oxford. Wij nemen ruim de tijd voor onze klanten mocht het gewenste er niet bij hangen kunnen we deze bestellen. Wij beschikken over een paskamers en de koffiecorner mag zeker niet ontbreken.

Tevens kunnen wij kleding aanbieden die voor iedereen betaalbaar is. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel.

Wij gaan altijd een stap verder in veiligheid

Elk product wordt aandachtig getest op veiligheid, kwaliteit, levensduur, waterdichtheid en op pasform. wij letten op alles zodat u alleen nog maar zorgen hoeft te maken over welke uitstraling het beste bij u past. daarbij bieden we deze producten aan voor een outlet prijs. ervaar het zelf !

Onze missie en visie is veiligheid

Motorrijden is volledige vrijheid maar dat ervaar je echt pas als je je ook volledig veilig voelt. Daarom is het onze missie om elke motorrijder te voorzien van de meeste veilige motorkleding en bescherming van goede kwaliteit, maar dan wel betaalbaar.

 

Motorkleding Outlet Doetinchem

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel

Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren welke kleding het beste bij u past. In onze winkel kunt u in alle rust de kleding passen.

Wilt u liever eerst een vraag sturen voordat u langskomt? Neem dan contact met ons op:

Stuur een email Tel: 0314 - 35 94 93
Copyright Motorkleding Outlet Doetinchem 2019 - 2021
Onderdeel van BTH DOETINCHEM Design & development by: Timeless Design
Vakantie: van 17 dec t/m 7 jan 2020.